Dashboard – Examens/DojoScan

Examens en DojoScan

Aanwezigheidsregistratie

Hier kan je alle uitleg vinden over de aanwezigheidsregistratie en de werking van DojoScan.

Aanwezigheidsregistratie - IKS Meikyo en Seigyo

Examensyllabus

Deze ontvang je steeds op papier, via deze weg kan je ze ook digitaal raadplegen. Het is uiteraard wel verboden deze te vermenigvuldigen of delen op welke wijze dan ook.

Examensyllabus - Ippan Karate System - 2017.pdf

Examenvereisten -12 jaar

Inschrijvingsformulier

Hier kan je het inschrijvingsformulier vinden om examen te doen. Dit formulier is enkel van toepassing vanaf het examen voor blauwe gordel (5e KYU). Voor lagere examens dien je niet in te schrijven.

Inschrijvingsformulier examens

Examenreglement

In dit document vind je alle nodige praktische info over hoe onze examens georganiseerd worden. Ieder lid of ouders van minderjarige leden worden geacht dit reglement gelezen te hebben. Iedereen krijgt ook een papieren copy bij inschrijving.

Examenreglement - IKS Meikyo en Seigyo

Planning

Hier kan je een overzicht vinden van de examenmomenten voor het komende seizoen. Deze zijn ook steeds in de Google Agenda opgenomen.

Planning Examens Seigyo en Meikyo

Examenvereisten + 12 jaar

Denk eraan ...

Karate gaat over zelfontwikkeling, de verschillende sensei hebben als verantwoordelijkheid iedereen te begeleiden op zijn pad (DO) in de wereld van karate. Deze weg is voor iedereen anders en je hoeft dus zeker niet te kijken naar medeleerlingen met afgunst of jaloezie. Ieder lid moet streven om de beste karateka te worden die hij of zij kan zijn.